Печати

ПЕЛЕТИ


ПЕЛЕТИ од сопствено производство:

transparent vreka


Земја на потекло:
Македонија

Состав: 100% буково дрво

Тежина на вреќата: 15 кг

Цена:

 

 


 

Увозни ПЕЛЕТИ:

vreka 2 transparentЗемја на потекло:
Бугарија

Состав: 100% буково дрво

Тежина на вреќата: 15 кг

Цена:

 

 


 

Увозни ПЕЛЕТИ:

lice LITTLE pelletsЗемја на потекло:
Бугарија

Состав: 100% борово дрво

Тежина на вреќата: 15 кг

Цена: