The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

Печати

ALBA, 18kw

divider

Печка co можност за поврзување со систем за парно греење за површини до 120 м2 *

alba

 

 

 

 

Номинална излезна топлина

Ефикасност при номинална излезна топлина

Тежина

Димензии:  58,5см/55,5см/93см

 

76.260 ден. со вклучено 5% ДДВ

и сезонска потрошувачка од 2,5 тони пелети

 

 

 

kw

η%

kg

 

 

 

 

18

92

140

 

Достапни бои: БЕЖ, БОРДО, ЦРНА МЕТАЛИК

albacolor

 

 

* Вредноста e предмет на варијации во зависност од областа на инсталација.


 

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com