The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

Печати

AURIGA, 25kw

divider

Печка co можност за поврзување со систем за парно греење за површини до 160 м2 *

auriga

 

 

 

 

Номинална излезна топлина

Ефикасност при номинална излезна топлина

Тежина

Димензии: 58,5см/55,5см/108см

 

83.000 ден. со вклучено 5% ДДВ

и сезонска потрошувачка од 3 тони пелети

 

 

 

 

kw

η%

kg

 

 

 

 

25

92

160

 

Достапни бои: БЕЖ, БОРДО, ЦРНА МЕТАЛИК

aurigacolor

 

 

* Вредноста e предмет на варијации во зависност од областа на инсталација.


 

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com