The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

Печати

COMBI, 55kw

divider

Печка co можност за поврзување со систем за парно греење за површини до 300 м2 *

combi

 

 

 

 

Номинална излезна топлина

Ефикасност при номинална излезна топлина

Тежина

Димензии: 110см/120см/127см

 

135.000 ден. со вклучено 5% ДДВ

и сезонска потрошувачка од 7 тони пелети

 

 

 

kw

η%

kg

 

 

 

 

55

90

480

 

Достапен само во БОРДО боја:

bordo  

 

* Вредноста e предмет на варијации во зависност од областа на инсталација.


 

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com