The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

Печати

MAXIMA 33 KW

divider

Печка co можност за поврзување со систем за парно греење за површини до 200 м2

maxima

 

 

 

 

Номинална излезна топлина

Ефикасност при номинална излезна топлина

Тежина

Димензии: 69см/73см/130см

 

98.500 ден. со вклучено 5% ДДВ

и сезонска потрошувачка од 5 тони пелети

 

 

 

kw

η%

kg

 

 

 

 

33

92

310

 

Од Јуни 2014 година моделот MAXIMA ќе биде достапен само во БОРДО боја

bordo

 

* Вредноста e предмет на варијации во зависност од областа на инсталација.

 

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com