The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

Печати

SOLARA, 6kw

divider

Печка co систем за дување на топол воздух за површини до 60 м2 *

solara

 

 

 

 

Номинална излезна топлина

Ефикасност при номинална излезна топлина

Тежина

Димензии: 47см/50см/80см

 

37.800 ден. со вклучено 5% ДДВ

и сезонска потрошувачка од 1,5 тони пелети

 

 

 

kw

η%

kg

 

 

 

 

6

90

95

 

Достапни бои: БЕЖ, БОРДО, ЦРНА МЕТАЛИК

solaracolor

 

 

* Вредноста e предмет на варијации во зависност од областа на инсталација.


 

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com