The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

Печати

УСЛУГИ

divider

 

АЛПИН ПЕЛЕТ нуди целосно решение за загревање на вашиот дом. Доколку се одлучите вашиот дом, канцеларија, продажен салон или друг објект да го загревате со еколошки и ефтин енергенс како што се пелетите тогаш АЛПИН ПЕЛЕТ е вистинското решение за вас. Ние нудиме целосна подршка во сите фази на користењето на камините и котлите на пелети.

izbor na ured

 

Избор на соодветен камин или котел на пелети за вашата просторија. Нашиот сервисер на лице место заедно со вас ќе ги изврши сите потребни мерења за да ви го понуди вистинското решение за ефикасно затоплување на просторот - БЕСПЛАТНО.

divider

servis instalacija

space

Со сопствен превоз ќе извршиме достава на каминот или котелот до посакуваната локација. Нашите сервисери ќе го пуштат уредот во употреба а вам ќе ви ги дадат сите потребни информации за ракување со истиот - БЕСПЛАТНО. Откога ќе почнете да го користите уредот нудиме постојан сервис и 2 годишна гаранција.

За сите прашања околу користењето на уредите нашите телефони се отворени 7 дена во неделата.

divider

service garanti

Нудиме гарантирано снабдување со пелети во сите наредни години. АЛПИН ПЕЛЕТ ќе се погрижи за вас да го обезбеди најквалитетниот пелет и ќе изврши достава до вашиот дом. Располагаме со огромен магацински простор со што вие може секогаш да бидете сигурни во редовната и навремена достава.

divider

transport

Доколку веќе имате инсталирано грејно тело од друг производител само контактирајте не и АЛПИН ПЕЛЕТ ќе се погрижи да ве обезбеди со квалитетни пелети доставени до вашиот дом во било кое време од годината.

divider

pellets bg

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com