The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

Печати

ЗА НАС

divider

АЛПИН ПЕЛЕТ е подружница на АЛПИН КОМ Делчево, компанија со долгогодишно искуство во дрвната индустрија и еден од најголемите Македонски извозници на производи од дрво. АЛПИН КОМ е докажан бренд на повеќе европски пазари како Словенија, Италија и Норвешка. Нашето долгогодишно искуство со дрвото како материјал сега го користиме за успешно ширење на употребата на пелетите како енергенс во Македонија

Еден од најголемите проблеми со кои се соочува секое домаќинство се се поголемите трошоци за затоплување на нивните домови. Цената на сите фосилни горива, струјата и гасот расте со децении по ред. Конечно постои решение кое истовремено е двојно поефтино од сите фосилни горива и струјата а покрај тоа е еколошки и обновлив енергенс. Тој енергенс на иднината се пелетите.

АЛПИН ПЕЛЕТ е компанија која за своите клиенти ги решава сите проблеми доколку се одлучат за загревање на својот дом да ги користат пелетите и двојно да ги намалат своите трошоци а притоа да ја зачуваат околината за генерациите кои доаѓаат.

Загревањето со грејно тело кое користи пелети е процес кој опфаќа повеќе фази, и тоа: избор на соодветната печка или топловоден котел, инсталирање и пуштање во работа, купување на квалитетни пелети, сервисирање и одржување на грејното тело. АЛПИН ПЕЛЕТ е единственото место на кое може само со едно јавување да ги решите сите овие проблеми и во сите наредни години да ги чуствувате благодетите од загревањето на пелети, енергенс без конкуренција.

 

  • Располагаме со сопствен изложбено магацински простор од 2000 м2 за складирање на големи количества пелети и во кој може да се погледнат сите модели на печки и котли кои ги нудиме.
  • Во месец Мај 2014, АЛПИН ПЕЛЕТ го пушти во употреба сопствениот производен погон за производство на пелети. Располагаме со сопствена суровина (буково дрво и пилевина) со што секогаш можеме да гарантираме за највисок квалитет на нашите пелети.
  • Застапници сме и на повеќе големи производители на пелети од Бугарија и Србија со што секогаш може да бидете сигурни во редовната достава на квалитетни пелети до вашиот дом, во било кое време од годината .Пелетите се пакувани во вреќи од 15кг.
  • Екслузивен дистрибутер за производите на ECOSPAR Охрид.
  • Вршиме сопствен превоз и монтажа на камините и котлите на пелети. После инсталирањето на уредот нудиме редовен сервис и гаранција од 2 години.

 

АЛПИН ПЕЛЕТ постои за вас, затоа не се колебајте, и јавете ни се за било кое прашање кое го имате во врска со загревањето на пелети.

alpinkom

alpinkom

 

ПРОДАЖЕН САЛОН

View the embedded image gallery online at:
http://alpinpelet.com.mk/za-nas.html#sigProGalleriafc370f3c9c

 

МАГАЦИН

View the embedded image gallery online at:
http://alpinpelet.com.mk/za-nas.html#sigProGalleria54e8509446

 

ПРОИЗВОДСТВО

View the embedded image gallery online at:
http://alpinpelet.com.mk/za-nas.html#sigProGalleriaa902972f76

 

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com